Vissza a receptekhez
Maroni Alagút
Hozzávalók:
piskóta lap
200 g Maroni Arany gesztenyepüré
100 g porcukor
300 g tejszínhab
20 g zselatin
Elkészítés:
A piskótalappal béleljünk ki egy őzgerincformát. Készítsük el a krémet. Keverjük össze a Maroni Arany gesztenyepürét a porcukorral, majd a 3/4 rész felvert tejszínhabbal. A zselatint 1 dl vízzel elkeverjük, és vízgőzön felolvasztjuk, majd belecsurgatjuk gesztenyekrémbe, és elkeverjük. Az így elkészített krémet a piskótával kibélelt formába töltjük, és piskótával fedjük be. Két órás fagyasztás után kifordítjuk a formából, majd tejszínhabbal, gesztenyével, csokoládéval és csokoládéforgáccsal díszítjük.
Készítette: Kovács Gábor mestercukrász