Megbízható minőség több mint 25 éve!
Maroni logó
Gesztenye Marci logó
Geszti Eszti logó

Gesztenyés termékek

Maroni Bio Gesztenyepüré - termékfotó

A Maroni Bio Gesztenyepüré alapanyaga kizárólag szigorúan ellenőrzött, garantáltan vegyszermentes gazdálkodásokból származik. A termék aroma felhasználása nélkül, kiváló minőségű biocukor hozzáadásával készül. 80%-os gesztenyetartalma kiemelkedően magas.

A Maroni egész gesztenye nagy gonddal válogatott és hámozott, sült gesztenyeszemeket tartalmaz. Termékünk biztosítja, hogy a gesztenyekedvelők egész évben kedvükre fogyaszthassák a prémium minőségű gyümölcsöt.
Gesztenye Marci natúr gesztenyerúd - termékfotó

Gesztenye Marci, a gyerekek kedvence, amire titokban mindenki vágyik. A Gesztenye Marci Natúr Gesztenyerúd csokoládéval bevont, hűtött édesség. 80%-os kiemelkedően magas gesztenyetartalmával ízletes, tápláló és egyben egészséges desszert.

Gesztenye Marci Meggydzsemmel töltött gesztenyerúd - termékfotó

Gesztenye Marci, a gyerekek kedvence egy csepp varázslattal. A Gesztenye Marci Meggydzsemmel töltött, csokoládéval bevont hűtött desszert. A prémium minőségű alapanyagoknak köszönhetően rendkívül ízletes, tápláló és egészséges kiegészítője a korszerű táplálkozásnak.

Maroni Fehérarany Gesztenyepüré - termékfotó

Kézzel válogatott alapanyagból készült, prémium minőségű gyorsfagyasztott gesztenyepüré. A nagy gonddal válogatott, hibátlan, tökéletesen átfőtt és pürésített gesztenye cukor és aroma hozzáadásával készül. 70%-os gesztenyetartalmának és összetételének köszönhetően minősége a fogyasztási elvárások legmagasabb szintjének is megfelel.

Maroni Hámozott Egész Gesztenye 200g - termékfotó

A Maroni egész gesztenye nagy gonddal válogatott és hámozott, előfőzött gesztenyeszemeket tartalmaz.
Termékünk biztosítja, hogy a gesztenyekedvelők egész évben kedvükre fogyaszthassák a prémium minőségűgyümölcsöt.

Gesztenye Marci gesztenye golyó (meggydzsemmel töltött) - termékfotó

A Gesztenye Marci Gesztenye golyó ízletes meggydzsemmel töltött, csokoládéval bevont édesség. Ez a prémium minőségű, 61%-os gesztenye tartalmú cukrászremek fénypontja minden étkezésnek.

Gesztenye Marci gesztenye szív - termékfotó

A Gesztenye Marci Gesztenye Szív a prémium alapanyagokból, különleges odafigyeléssel készített, csokoládéval bevont édesség. Lepje meg szeretteit ezzel a prémium minőségű, 79%-os gesztenye tartalmú és rendkívül egészséges desszertkülönlegességgel.

Maroni gyorsfagyasztott natúr darált gesztenye - termékfotó

A Maroni Natúr gesztenye előfőzött, hámozott, darált gesztenyéből készül, ízesítő és adalékanyagokat nem tartalmaz. A kiváló alapanyagoknak köszönhetően a termék sokoldalúan felhasználható.

Kapszlis Gesztenye Marci gesztenyeszív meggydzsemmel töltve - termékfotó

A Lédig Gesztenye Szív a legkiválóbb alapanyagokból, nagy odafigyeléssel készített csokoládéval bevont édesség. Ez a prémium minőségű, 79%-os gesztenye tartalmú desszertkülönlegesség kiváló választás lehet cukrászdák és éttermek számára egyaránt.

Oldalak

Legújabb termékeink

Maroni hámozott sült gesztenye alumínium tasakban. Felbontás után azonnal fogyasztható.
Maroni Bio Gesztenyepüré - termékfotó
Maroni gyorsfagyasztott Bio gesztenyepüré - ökológiai gazdálkodásból 200g

Akcióink

Akció időtartama: 2015-04-03 - 2015-04-21
Akció időtartama: 2015-04-02 - 2015-04-07
Akció időtartama: 2015-03-19 - 2015-04-04

Kövessen minket