Megbízható minőség több mint 25 éve!
Maroni logó
Gesztenye Marci logó
Geszti Eszti logó

Gesztenyés termékek

Tökéletes kiegészítője lehet az egészségtudatos étrendnek, garantáltan bio termékkel kényeztetheti gyermekét és családját. A Maroni Bio Gesztenyepüré minőségét folyamatosan ellenőrzi a Biokontroll Hungária Kht. A termék 2006-ban elnyerte a Foodapest Újdonság díját, valamint a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet.
A Maroni egész gesztenye nagy gonddal válogatott és hámozott, sült gesztenyeszemeket tartalmaz. Termékünk biztosítja, hogy a gesztenyekedvelők egész évben kedvükre fogyaszthassák a prémium minőségű gyümölcsöt.
59%-os kiemelkedően magas gesztenyetartalmával ízletes, tápláló és egyben egészséges desszert. Étkezések között, helyett, után, mindig fogyasztható. Laktóz és gluténmentes, így a korszerű táplálkozási szokásoknak maradéktalanul megfelel. A Gesztenye Marci natúr gesztenyerúd 2003-ban elnyerte a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet.
A prémium minőségű alapanyagoknak köszönhetően rendkívül ízletes, tápláló és egészséges kiegészítője a korszerű táplálkozásnak. Étkezések között, helyett, után, mindig fogyasztható. Laktóz és gluténmentes, így a korszerű táplálkozási szokásoknak maradéktalanul megfelel. A Gesztenye Marci Meggydzsemmel töltött gesztenyerúd 2003-ban elnyerte a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet.
72%-os gesztenyetartalmának és összetételének köszönhetően a fogyasztási elvárások legmagasabb szintjének is megfelel. A Fehérarany gesztenyepüré igazi segítség a háziasszonyoknak, a termék kiváló alapanyaga lehet a legkülönfélébb desszerteknek. Tegye ünnepivé a hétköznapokat pár perc alatt! A termék 1999-ben elnyerte a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet.
Termékünk biztosítja, hogy a gesztenyekedvelők egész évben kedvükre fogyaszthassák ezt a kíváló gyümölcsöt. A gesztenye sokoldalúságát bizonyítja, hogy készülhet belőle köret és levesek betétjeként is felhasználható, nagyon jól illik vadhúsokhoz is. A termék 2001-ben elnyerte a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet.
Lepje meg családját és vendégeit! Miután a terméket a mélyhűtőből kivettük a termék 15 percen belül hűtött ( friss ) állapotba kerül és azonnal fogyasztható, valamint + 5 C -on 10 napig tárolható. Laktóz és gluténmentes, így a korszerű táplálkozási szokásoknak maradéktalanul megfelel.
Lepje meg családját és vendégeit! Miután a terméket a mélyhűtőből kivettük a termék 15 percen belül hűtött ( friss ) állapotba kerül és azonnal fogyasztható, valamint + 5 C -on 10 napig tárolható. Laktóz és gluténmentes, így a korszerű táplálkozási szokásoknak maradéktalanul megfelel.
Készülhet belőle pástétom, krémleves, húsételek tölteléke, de tökéletes alapanyag a diabetikus süteményekhez. Tetszés szerint ízesíthető így klasszikus és modern ételek készítéséhez egyaránt remek választás. A termék 2001-ben elnyerte a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet.

Lepje meg családját és vendégeit! Miután a terméket a mélyhűtőből kivettük a termék 15 percen belül hűtött ( friss ) állapotba kerül és azonnal fogyasztható, valamint + 5 C -on 10 napig tárolható.

Laktóz és gluténmentes, így a korszerű táplálkozási szokásoknak maradéktalanul megfelel.

Oldalak

Legújabb termékeink

Maroni hámozott sült gesztenye alumínium tasakban. Felbontás után azonnal fogyasztható.
A Maroni Bio Gesztenyepüré alapanyaga szigorúan ellenőrzött, ökológiai gazdálkodásokból származik. A termék aroma felhasználása nélkül, biocukor hozzáadásával készül.

Akcióink

Akció időtartama: 2015-04-03 - 2015-04-21
Akció időtartama: 2015-04-02 - 2015-04-07
Akció időtartama: 2015-03-19 - 2015-04-04

Kövessen minket