RUMOS, SZILVÁS GESZTENYEKRÉM

Hozzávalók: 
  • (6 adag)
  • 25 dkg Geszti Eszti gesztenyepüré
  • 2 dkg vaníliás pudingpor
  • 2 dl tej
  • 20 dkg aszalt szilva
  • 1/2 dl rum
  • tejszínhab

6 darab aszalt szilvát félreteszünk a díszítéshez, a többit apróbb darabokra vágjuk. Meglocsoljuk a rummal, és legalább egy órán át állni hagyjuk. Az előírás szerint elkészítjük a vaníliás pudingport a tejjel, langyosra hűtjük. Kevés gesztenyepürét lereszelünk a díszítéshez, félretesszük. A maradékot villával összetörjük, hozzáadjuk a pudingot, és habverővel simára keverjük. A kelyhekbe rétegezzük a krémet és a rumos szilvát, tejszínhabbal, a félretett szilvával és a reszelt gesztenyepürével díszítjük. A receptet köszönjük kifoztuk.hu-nak.

Legújabb termékeink

 

Sajtó közlemény

Széchenyi 2020
Új gesztenyefeldolgozási technológiát fejleszt a Prima Maroni Kft.

Részletek...

Kövessen minket