CSOKOLÁDÉS GESZTENYEKRÉM

Hozzávalók

 

·         10 dkg jó minőségű étcsokoládé

·         25 dkg Geszti Eszti gesztenyepüré

·         2 dl tejszín

·         3 evőkanál rum

a díszítéshez:

·         Geszti Eszti gesztenyeszív

·         csokoládérúd


 

A tejszínbe tördeljük a csokoládét, állandóan kevergetve addig melegítjük, amíg meg nem olvad, majd langyosra hűtjük. Ezután belekeverjük a gesztenyemassza felét meg a rumot, és kelyhekbe vagy tálkákba adagoljuk. Krumplinyomóval 
a csokoládés krémre nyomjuk a gesztenyemassza másik felét. Gesztenyeszívvel és csokoládérúddal díszítjük.

A receptet köszönjük a kifoztuk.hu-nak.

Legújabb termékeink

 

Sajtó közlemény

Széchenyi 2020
Új gesztenyefeldolgozási technológiát fejleszt a Prima Maroni Kft.

Részletek...

Kövessen minket