Megbízható minőség több mint 25 éve!

10 év alatt 10 millió forint

XV. JÓTEKONY CÉLÚ MARONI GESZTENYE MARCI NAP a Bakonyszűcsi Daganatos Betegek Lelki Rehabilitációs Otthona javára

2014. október 11-én '56-osok terén

Magyarországon évente 300-350 gyermek, illetve fiatalkorú válik rosszindulatú daganatos megbetegedés áldozatává. A Bakonyszűcsön működő Daganatos Betegek Lelki Rehabilitációs Otthonában 15 éve foglalkoznak a súlyosan beteg gyermekek lelki terápiájával. Az intézet vallási és felekezeti különbség nélkül — országos hatósugarú intézményként — együttműködve a SOTE II. sz. Gyermekklinikával és a Rákbetegek Országos Szövetségével, valamint a Rákellenes Ligával, a daganatos betegek és az utóbbi időben más krónikus pl. cukorbetegek, neurológiai károsodottak es súlyos mozgássérültek (elsősorban gyermekek) testi-lelki rehabilitációjával, pszichés problémáinak feloldásával, és 2002-es évtől kezdve máj és vesetranszplantált betegek terápiás üdültetésével foglalkozik.

A Príma Maroni Kft. ügyvezetője, Schweickhardt György cukrászmester, a Maroni gesztenyecsalád gyártója és testvére dr. Schweickhardt Marta 1999 óta rendezi meg a Jótékony célú Gesztenye Napot. Az eltelt 15 év alatt 55.000 adag gesztenyepürét es 20.000 db gesztenye rudat osztottak ki az adományozóknak és 12.000.000 Ft adomány gyűlt össze. Az utóbbi öt évben gesztenyerúd értékesítéssel is gyűjtik az adományt.

Jótékony célú rendezvényünket a Spar Magyarország Kft. a kezdetektől támogatja. Minimálisan 300 Ft adományért hat darab gesztenye rudat adnak a támogatóknak. Az adomány a bakonyszűcsi otthonnak az eredményesebb gyógyítás, a súlyosan beteg gyermekeknek az életbe vetett hit visszanyerésének Iehetőségét jelenti.

Legújabb termékeink

Maroni hámozott sült gesztenye alumínium tasakban. Felbontás után azonnal fogyasztható.
A Maroni Bio Gesztenyepüré alapanyaga ellenőrzött, ökológiai gazdálkodásokból származik. Aroma felhasználása nélkül, biocukor hozzáadásával készül.
 

Kövessen minket